OhMyIklan

Wednesday, 24 September 2014

72. Mood Nak Kahwin Bermula. Selamat Pengantin Baru Rakan Bloggers!

Assalamualaikum, hai readers. Wah. See the title? Sebenarnya mood ni da lama ada, cuma baru hari ni nak show off. Haha. Tolonglah bagi semangat kat Aini biar rajin sikit berblogging, boleh? Maybe selepas ni dah tahu nak bahagikan masa antara blog dengan kerja. Jangan ingat kerja cikgu tu senang ok? Bila dah kerja ni baru tau mulianya dan tingginya martabat seorang guru tu :)

Dikesempatan ini Aini nak mengucapkan SELAMAT PENGANTIN BARU dan TAHNIAH kepada rakan-rakan bloggers yang baru mendirikan rumah tangga. Lepas ni confirm Aini akan terjah blog mereka selalu. Dah la awesome-awesome sume.


Eksklusif Aini ucapkan untuk :






Tahniah ye semua :) Aini belum ada kesempatan nak blogwalking. Setakat baca tajuk je. Tapi tau lah korang da kawen. hihi. Semoga berbahagia hingga ke anak cucu cicit hingga ke syurga :) Amin. Aim lepas ni, nak setelkan publish pasal tunang sebelum mula cerita pasal kawen. Wah. Seriusss? Doakan Aini diberi kerajinan yang konsisten.  *pemalas mode is turning on, always*

Akhir kata kepada semua b2b, sila terjah blog-blog di atas. Aini yakin anda akan kekaguman, kehappyan dan ke---an yang lain-lain lagi.

Till then, assalamualaikum.

11 comments:

  1. eh..ada name kita ke..Thanks Aini..lepas ni turn Aini pula..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haruslah ade....Aini baca taw...bru lepas blogwalking...sume entry blogger2 di atas da baca :) selamat pengantin baru :) Aini lambat lagi....

      Delete
  2. Fuhhh ! Debar mak nok , ingatkan kene tag dekat Liebster Award ke apa. Hahaha. Thank you Aini sayang. Sila keep mood blogging tu tinggi ye , inshaAllah boleh. Hehehehe.

    p.s : cakap orang , padahal sendiri pun pemalas nak update. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. nad. toksah bedebar sgt.haha...nad...selamat pengantin baru :) mcm retis u....mula2 igt farah breep2 dah ;)

      Delete
  3. hai aini..thankieww tag shaila..good luck for your our wedding coming soon..😁😁

    ReplyDelete
  4. ehhh..dah replay komen smlm.tak appear pulak..thanks tag shaila..cantik blog awak...goodluck for your our wedding next..😁😁

    ReplyDelete
  5. tq so much aini..terasa mcm pengantin baru semula! hikhik..kita pon xde petua camne nak bagi rajin tulis blog..blog kita pon dah besawang lama..huhu..nak maintain tulis blog lpas kawen lagi ssh compare to sblum kawen :D

    happy preps for wedding ya! :)

    ReplyDelete
  6. wahh bestnye. x sabar nk kawen. ahaks! gatal sgt. thanks singgah blog ye. :)

    ReplyDelete