OhMyIklan

Thursday, 17 December 2015

184. Tempah Planner Anda Sendiri Dengan Qirscollection

Assalamualaikum, hai readers. Kali ni lari sikit dari topik cinta tunang kawen. Hari tu Aini google mana lah nak cari planner yang memenuhi permintaan hati ni. Dah lah cirinya macam-macam. Nak yang colourfull, tak nak yang tiap hari satu page sebab cam tipu je nak tulis satu-satu. Almaklumlah, sedar diri yang selalunya hangat-hangat t**i ayam ni. Aini pun google, jumpa Qirscollection. Terus tanya berapa harga kalau nak buat planner custommade. Kira nak letak gambar sendiri semua. Then beliau cakap RM35. And I was like, wow! Like seriously?

Terus proceed semua nak design macam mana, nak gambar apa depan belakang. Sangat senang okey berurusan dengan Qirscollection. Laju. Pape terus update dengan customer. Meh sini nak belanja gambar-gambar :

ni contoh monthly planner dalam pink. kita boleh pilih warna yang kita nak

atas : kalendar
bawah : weekly planner (pilih antara 3)

monthly planner (pilih antara 2 design)
dates to remember (pilih 1)

warna kuning

favourite blue

jenis gloss

jenis matt

notebook

hasil yang Aini order

planner Aini belah depan

planner belah belakang


Tanya pasal notebook. Maklumlah cikgu-cikgu zaman sekarang banyak sangat nota nak kena buat. Tett. So tempah lah notebook pulak. RM30 je boleh custom depan belakang jugak. Oh ye. Untuk both planner ngan notebook, boleh pilih nak cover jenis matt atau gloss. Nak tau ape beza? Sila google.

So apa yang ada dalam planner?

1. Kalendar 2015-2017
2. Dates to remember
3. Monthly planner
4. Weekly planner
5. Single line

Apa yang ada dalam notebook?

1. Kalendar 2015-2017
2. Single line 100 sheets.

Berminat? Tercari-cari planner peribadi? Boleh lah direct Whatsapp 018-9596097. Reka sendiri planner anda sekarang!! ps : harap sape-sape google untuk 2017,2018 dan seterusnya boleh jumpa post ni lagi :)

No comments:

Post a comment