OhMyIklan

Tuesday, 5 August 2014

59. Attention To All Bloggers!

Assalamualaikum, Salam Aidilfitri. PERHATIAN! PERHATIAN! PERHATIAN! Perhatian kepada semua bloggers. Disini terdapat 3 pengumuman.

1. Aini dah cuba untuk follow balik semua followers Aini. Tapi, tapi, tapi. Masih tak sampai bilangan followers yang sepatutnya Aini follow balik blog mereka. Untuk menghilangkan kegusaran Aini, boleh tak anda anda tinggalkan buah tangan kaki kepala di ruangan cbox atau komen? Jasa anda amat Aini hargai. Seriusly nak sangat follow banyak blog sebab so far takde lagi blog yang tidak mendatangkan faedah! Semua cool.

2. Perhatian kepada semua bride-to-be bloggers, anda dijemput untuk bg link untuk Aini follow atau mencadangkan b2b blog kepada Aini. Aim nak follow semua b2b bloggers sebelum hujung tahun. Exb2b pon boleh! Kepada yang dah jadi kawan Aini, semoga ukhuwah ini kekal hingga bila-bila. Especially to fiza, miss hidy, ayue, nadia dll. (Saje tak tag..hihi) Hajat di hati nak buat ruangan bloglist kat tepi ni disertai tarikh majlis anda. Boleh drop kat komen jugak ye. Senang, one stop centre. Please ye. Kalau anda rasa anda dah follow mostly b2b bloggers, boleh bgtau jugak. Aini akan skodeng profile masing-masing. InsyaAllah.

3. Pengumuman terakhir. Nantikan "Projek Wakaf" khas untuk b2b semua. Stay tune.

Dengan rasa rendah diri, ada CPUV yang tengah on going, Mayfair and Old Town White Coffee. You know what to do right?

Check out our next post : 60. Jom Wakafkan Barang Anda.

5 comments:

  1. akak tinggal link blog di sini yer
    http://yangbaik.blogspot.com

    selamat berblogging... best kan jadi b2b he3

    ReplyDelete
  2. eh ade name kitalah.majlis kita hujung minggu ni jemput datang sekiranya berkelapangan..hihi

    ReplyDelete