OhMyIklan

Saturday, 23 May 2015

160. Make Up By Ferra Rossa!

Assalamualaikum, hai readers. Kali ni nak share sikit my favourite MUA of the year! Ferra Rossa! Mula-mula kenal beliau masa beliau make up kan kawan Aini nama Charmine untuk majlis nikah beliau. Ingat lagi lepas subuh Charmine siap-siap sebab Ferra Rossa dah sampai. Really punctual! I like. To all MUA, boleh lah contohi FR punya punctuality ye. :) Aini takde lah ada di sisi Charmine dari awal sampai abes beliau dimekapkan. Tapi bila masuk bilik mekap, OhMy... Seriusly lawa gila! Nampak natural, takde over ke apa. Tapi memang sangat lawa! Terutama tang mata bila dah letak yang kilat-kilat tu. 

FR sangat baik hati, peramah ye. Teringin jugak nak beliau make up kan Aini. Tapi, apakan dayooo. Beliau based in KL. Jauh la pulak nak sampai ke Pahang. Huhu. Memang beliau boleh travel, tapi maybe pilih yang dekat-dekat je untuk memudahkan semua urusan. :) Sorry ye FR, lambat review. Tapi akak memang terbaiklah :)

Nah, belanja pic sikit :





Lawa-lawa kan? Tapi masih nampak natural. Untuk sebarang info, boleh layari http://www.makeupbyferrarossa.com/ Semoga kak FR terus berjaya mencantikkan pengantin-pengantin di Malaysia!

1 comment:

  1. AWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW tq Aini!!!!!!!!!! <3

    ReplyDelete