OhMyIklan

Sunday, 31 May 2015

161. Dapatkan Gambar Yang Menarik Untuk Perniagaan Anda Dengan Perkhidmatan Ahmad Fairus Art & Artistic Photography

Assalamualaikum, hai readers. Selalu tak beli online?? Atau adakah anda penjual barangan online? Kalau Aini yang tegar membeli online ni pantang tengok pape yang menarik, mesti nak grab punye. Hihi. Pantang tengok gambar yang menarik perhatian. Laju je taip kat komen tu 'pm'. Antara perkara pertama yang Aini dan pembeli lain tengok ialah gambar. Bukan detail ye, tapi gambar. Maka, sangat penting bagi semua peniaga online untuk publish gambar yang berkualiti yang mampu menarik minat pembeli gitu. Nak cari siapa? Carilah Ahmad Fairus Art & Artistic Photography.

Photographer dari Myphotographer Malaysia ni nak tawarkan perkhidmatan untuk menaikkan sale anda! Bagaimana caranya? Untuk pertama kali, beliau akan menawarkan sesi percubaan di mana beliau akan shoot 5 barang jualan anda. Tak kira lah baju ke, pelamin ke, produk kecantikan ke. Kalau berminat untuk proses seterusnya, boleh terus contact beliau di talian 012-3390943. Senang kan? 

Tips untuk mak andam semua, sila lah grab peluang ni lebih-lebih lagi yang aktif online ni. Bukannya apa, 1st impression tu penting. Kalau pelamin lawa gila, tapi gambar tak berapa menyelerakan, mungkin akan ditolak tepi. Gambar tu penting! Good luck peniaga semua!


No comments:

Post a Comment