OhMyIklan

Thursday, 25 December 2014

108. Beg Untuk Hantaran In The House

Assalamualaikum, hai readers. Ni cerita tentang handbag Aini. Masa mula-mula berangan bab hantaran ni dah bagitau Ridzuan yang Aini nak handbeg sekali purse sebab semua orang sedih sangat tengok purse Aini. Haha. Tahap rare punya. Masuk muzium pun rasanya ada orang nak terima. Maka, Aini end up beli set combo Carlo Rino 4 in 1 dengan Aqeela Collection House . Puas jugak dok memilih 4 item tu. Ada yang ada, ada yang takde. Nak mix and match dengan baju la. Tengok koleksi handbag sedia ada la. Haha. Maka, end up beli yang ini :


Beg galas Ziana Zain tu aim nya nak buat beg netbook. Lawa lah sikit kan. Nak bawak pun semangat. Beg pink tu dah rasmi dah. 2 beg warna biru putih tu yang akan letak atas hantaran. Aini tak kisah orang cakap letak beg biasa-biasa je atas hantaran pun. Suka hati lah. Yang penting tak membazir. Aini bukan jenis yang spend banyak duit untuk handbag. Paling mahal pun RM120-- je. *je?* Aini lebih selesa pakai handbag murah. Risiko dirompak kurang. Hahaha.

Alahai Aini, tak kisah beg kat luar tu macam mana, yang penting duit kat dalam tu. hihi. Berapa harga untuk set combo 4 in 1 ni? Setakat yang Aini pernah survey, kat sini paling murah. Cuma RM125 including postage. Aini yakin dengan kebolehan OP Aini nanti, beg ni akan nampak macam harga RM500. :)

ps : akan direview aqeela collections nanti. wait and keep waiting hokeh?

1 comment:

  1. Pihak kami ada menyediakan jualan secara online barangan handbag, dompet, cadar, eyewear, belt, jam tangan, pakaian kanak2 murah dan harga berpatutan. Boleh dijadikan barangan hantaran.

    layari blog kami di ONLINE STORE
    atau PHOTO PRODUK

    ReplyDelete