OhMyIklan

Wednesday, 4 June 2014

45. Baju & Veil Untuk Disewa.

Assalamualaikum, readers. Lately banyak betul yang mengajak join giveaway. Tak menyempat nak join. Hihi. Mungkin boleh tanam azam baru, nak join giveaway sekali seminggu. Huaaaa. Berangan je. Back to topic. Dengan rasminya, Aini nak buka sebarang sewaan ke atas baju dan veil yang Aini pakai masa tunang baru ni. *ape punya ayat lah* Jom kita cekidaut detail dulu lepas tu layan gambar ok?

Baju

Baju kurung moden. Kain dan baju tidak bercantum. Lace pada baju dan kain di bahagian depan dan belakang. Ada manik-manik di kain dan baju. Warna : tiffany green + dark purple. Baju ada hiasan bunga 3d. Bahagian lengan ada butang dan bunga 3d.

Ukuran :
Saiz standard : S-M (36-40)
Bahu : 15 inci
Pinggang : 27.5 inci
Punggung : 39 inci
Labuh baju : 35 inci
Panjang tangan : 21 inci ++ Aini tambah kain warna purple hujung tu
Dada : 33 inci
Lebar tangan baju : 10 inci (berbutang)
Labuh kain : 39 inci

Jangan salah faham, baju ni memang tak sampai lutut. Pattern baju kurung moden, bukan baju kurung. Zip baju di bahagian belakang.

Veil

Bahagian atas kepala sarat dengan bunga 3d, lace dan manik. Saiz half moon labuh belakang sampai pinggang.

Jom tengok gambar syok sendiri Aini.






Harga?

Sepasang baju : RM150 (nego) + postage
Veil sahaja : RM 70 (nego) + postage
Baju dan Veil : RM200 (nego) *free postage*

Strictly no alteration. Deposit keselamatan sebanyak RM50 akan Aini ambil dan Aini akan pulangkan bila barang selamat sampai semula kat Aini dengan keadaan baik. COD area Kuantan. Warna mungkin berbeza atas faktor pencahayaan ye.

Berminat? Sila pm facebook Aini atau emailkan ke wanainiashikin@gmail.com. Selamat menyewa :)

ps : sama2 lah kita mendoakan semoga ayah kepada FIZA cepat sembuh dan semoga FIZA tabah menghadapi dugaan yang datang. Dugaan yang kita rasa berat, ada ramai lagi orang lebih berat dugaannya.

Check out our next post : 44. Mega Giveaway + Survey. Saya Nak Pengiklanan Persalinan Percuma Di OMW!

4 comments:

  1. Replies
    1. syira...nanti syira kawen sure ag meletop veil nye...hihi

      Delete
  2. Terharunya Aini bila baca entri ni ada terselit ttg kisah fiza :'( Terima kasih sgt2 Aini..walaupun kita kenal dr dunia blog, dah mcm kwn rapat dah saling bertukar2 cerita. :) Mudah2 an Aini dimurahkan rezeki, Aamiin. :) Goodluck dgn baju & veil untuk disewa. ^^

    ReplyDelete