OhMyIklan

Friday, 27 June 2014

52. Rezeki Menang Contest TheshopAblog & Jom Join Giveaway Syira!

Assalamualaikum, hai readers! Tangguh dulu review OP SLP, untuk berkongsi berita gembira dengan readers. Alhamdulillah, Aini menang contest dari TheshopAblog by Shakina Farhan :) Boleh rujuk entry ini untuk baca penyertaan Aini. Dan pagi tadi Kak Kina announce pemenang di sini. Alhamdulillah, syukur sangat-sangat. Aini menang tempat pertama. Tahniah juga Aini ucapkan kepada Cik Kompas kerana menang tempat kedua dan Puan Fiza yang memenangi tempat ke-3. Rezeki masing-masing membina masjid :)

Oh ye. Apa yang Aini menang? Walaupun hadiah belum dapat, Aini share dulu pe hadiah yang Aini dapat ok?

3 metre ivory white trailing veil

super higher power spanx by kerry's blogshop

2 packs of artificial silk rose petals (red)

Memang sangat excited! Dah pesan kat kak kina, hold dulu hadiah tu memandangkan Aini agak busy nak mula bekerja. Plus, takut nanti adik-adik posing dulu veil tu. Hihi. Veil tu 3 meter tau. Memang berangan dah nak pakai veil panjang-panjang masa nikah nanti :) Alhamdulillah, jimat belanja Aini. Yang spanx tu excited jugak. Hihi. Harap-harap dapatlah membentuk apa-apa yang patut menjelang hari bahagia tahun depan :) Artificial silk rose petals memang Aini nak beli cadangnya nak letak kat centrepiece ke, pelamin ke, photobooth ke kan. Mungkin nak beli banyak sikit. Mestilah beli dengan TheshopAblog :)

Dikesempatan ini nak mengajak semua join GiveAway Ramadhan Raya by Syira Lokman. Kenapa? Sebab OhMyWedding antara tukang sponsor hadiah. 3 orang pemenang bertuah pilihan Syira akan direview oleh OhMyWedding. Walaweh. Sebelum ni review orang lain punya business je, nak review blog mungkin lebih kurang je kot. Wish me luck. 

Check out our next post : 53. Review : SedetikLebih Photography.

3 comments:

  1. Tahniah bestnya hadiah2nya :)

    ReplyDelete
  2. Baru da masa fiza nak bw kat blog aini ni..Tahniah Aini.hehe Best ya dpt veil,rezeki nak kawin tu. ^^ tahniah buat kita semua. :)

    ReplyDelete