OhMyIklan

Tuesday, 25 March 2014

13. Pemenang Mini Give Away Kraf Felt Comel dan Murah

Assalamualaikum. Hai readers! Alhamdulillah. 1st mini give away telah berlangsung dengan jayanya. Terima kasih kepada semua peserta. Nanti ada rezeki lebih Aini buat give away lagi ok? InsyaAllah.

Banyak yang disqualify sebab tak ikut syarat penyertaan yang dah dimaklumkan. So sorry. :( Next time k.

Pemenang dipilih melalui persampelan rawak mudah. Yeah! Sekaranglah nak show off ajaran Dr. Zul Statistik kat UPSI dulu. Nak tau siapa yang menang? Cekidaut :


Takde bias ye B2b sekalian. Pemilihan dibuat tanpa Aini reveal nama peserta. Tahniah kepada :

Cik Ayue Idris aka Mrs Qisti to be. :)

sori ayu...curi gambar...

B2b sekalian, sila terjah blog beliau ye. Sangat banyak tips yang Aini dapat dari blog beliau. Harap-harap hadiah ni dapat membantu beliau meringankan beban perbelanjaan. Ayue mintak je pape memenuhi baucer RM50 tu k. Semoga anda bahagia ke syurga. Dan semoga ukhuwah kita berkekalan sampai lepas kawen dan lepas dapat anak ramai-ramai. InsyaAllah.

B2b yang lain. Jangan putus asa. Teruskan follow blog Aini, mana tau ada give away lain yang menanti.
Tahniah lagi sekali. Semoga Kraf Felt Comel dan Murah terus sukses hendaknya.

Check out our next post : 14. Review : Tee.Republix

4 comments:

  1. Alhamdulillahhhhhh......tq aini!!! Tq3!!! Hehehe..muke berseri2 trus nih! Hahaha..akn sepantas kilat bgtau aini nnt ye..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ayu...bru hari ni on9 gune lappy..da smggu guna nfon je...tak menyempat nak tanya...ayu da claim?

      Delete
  2. Hi salam kenal b2b jugak, done follow u :)

    ReplyDelete