OhMyIklan

Tuesday, 27 May 2014

42. Contest "Hadiah buat raja sehari dari theshopablog"

Assalamualaikum, hai readers! Hari ni ada sesuatu yang terjadi kat blog OhMyWedding!

                                         























Shahadah, why are you so cute? Alahai. Disebabkan Shahadah dah mintak tolong dengan muka seringgit seposen beliau yang cute itu, Aunty Aini akan tolong Shahadah ok? Senang je kalau Aunty Aunty yang lain nak order pape dengan Kak Shakina ni, boleh WA ke 013-2126952 (mesti Shahadah marah sebab ulang yang beliau dah cakap tadi), harap-harap Kak Shakina simpan lagi number telefon yang dok WA pasal rose petals nak letak kat kad kawen tu. Hihi. Atau pun, kalau nak order (tak habis lagi, cepat benau lari topik) sila terjah facebook TheshopAblog Blogspot, atau order secara atas talian di http://www.theshopablog.com/ dan cara akhir email kan ke shakina.farhan@yahoo.com.

For your information, Kak Shakina ni merupakan senior SEMSAS Aini dulu. Of course lah kuingat. Dan Aini support blog Kak Shakina dari sebelum beliau kahwin lagi. To be honest, kewujudan OhMyWedding ni lepas tengok kejayaan depan mata Journey of Bride-To-Be by Shakina Farhan. Sesiapa yang nak follow Kak Shakina punya personal blog, boleh terjah sini. Dan Aini dengan suka cita nya ingin tag B2b blogger :


&




Yeay! Mesti Shahadah dah happy kan? Semoga Shahadah terus membesar sebagai anak yang solehah. Semoga theshopAblog terus berkembang maju pada masa hadapan dan semoga Kak Shakina selamat melahirkan adik kepada Shahadah tak lama lagi. Harap ilmu yang Kak Shakina bagi selama ni dihalalkan dunia akhirat. Amin...

Check out our next post : 43. Personal Review : Veil by Birubi.

6 comments:

  1. alahai..comeynye budak tecit nih!! hehe..tq tag ye aini.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi...comel kan?welcome ayue...jemput join...

      Delete
  2. Kreatif sangat2! hehe Fiza pun tgk blog Journey of bride to be ni dari awal smpai habis.hehe GoodLuck Aini :)

    ReplyDelete
  3. Thank you dear..just nak inform ada penambahan hadiah iaitu Spanx Super Higher Power sebab kite ade penaja baru ye..jadi ade tambah task sket iaitu like page penaja bersama kite..Kerry's Blogshop..:)..
    eh..sape budak kecik tu! hahaha..

    ReplyDelete