OhMyIklan

Sunday, 23 November 2014

93. Handbouquet Idaman : Azmah Ahmad Wedding Deco & Events

Assalamualaikum, hai readers. Di saat entry ini ditulis, masih lagi dalam mood mengidam macam-macam untuk wedding. Kali ni nak story mory pasal hand bouquet (hb) idaman pulak. Well, berangan itu free kan? Hihi. Tapi jangan berangan selalu. Kalau nak, kena usaha jugak. Hb yang menjadi idaman Aini datang daripada Azmah Ahmad Wedding Deco & Events AAWD. Da lama da 'like' facebook AAWD ni. Dari dulu lagi dok ushar je hb nye. Haha. Tapi masa tu belum ada niat nak kahwin. Sekarang bila da start planning untuk kahwin, mula la dok tengok-tengok lagi.

Dulu langsung tak pentingkan sangat hb ni. Ada takpe, takde sudah. Lepas dok belek 1 1 hb AAWD, mula da berkenan hb yang pesen gini gitu. Amek kau. Haha. AAWD ni sebenarnya menyediakan banyak perkhidmatan contohnya pelamin (u girls should go and get their pelamin too) dan gubahan dulang hantaran. Tapi Aini lebih tekankan hb AAWD :) nak lebih info tentang perkhidmatan AAWD, sila terjah facebook AAWD ye. Jom tengok hb yang menjadi idaman Aini. Actually banyak, tapi mampu berangan je untuk sementara waktu ni. Hihi

jatuh cinta pandang pertama. camno tuhh?

oh bunga. why are you so lovely?

alahai...nak share jugak..haha

yang ni hb+brooch

Cukup, cukup sudah. Cukup sampai di sini saja. Alahai. Memang dalam hati da set nak pakai artificial flowers je. Takde kije nak gi beli bunga time dekat-dekat wedding. Nak gubah sekian hal. Kalau ada tangan macam mila kamil AAWD ni lain lah. Haha. Untuk sementara waktu ni, Aini nak kongsikan dengan bride to be sekalian. Sila jengah AAWD ye kalau nak hb cun cun macam atas atas ni. Aini? Guna hb bridal je la sebab free. Haha. Semoga AAWD terus maju ke hadapan dan terus membantu bakal pengantin di Malaysia. Good job and wish you all the best. :)

2 comments:

  1. hand bouquet always mencairkan hati..xkisah lah fresh @ artificial hehe

    ReplyDelete