OhMyIklan

Wednesday, 14 May 2014

36. Segmen Blogger Aktif

Assalamualaikum readers. Nampaknya tips tops tups yang nak dikongsi akan ditunda ke minggu depan nak bagi laluan ke segmen blogger aktif ni. Anda aktif berblogging? Jom la join. Aini limitkan 3 entry posts per week. Kadang-kadang kalau nampak senyap je, paham-paham je la. Kuota dah penuh. Hihi. Jom join ke blogger skalian.


Salam .
Anda masih aktif berblogging ?
Jom sertai segmen mudah ni.
Tak pasal-pasal dapat traffic free, follower free .
yang paling penting blogger's friendship <3 data-blogger-escaped-br="" data-blogger-escaped-insyallah="">


klik banner untuk join the community :D 

good luck !

Check it out our next post : 37. Tips Untuk Bakal Tunangan Orang.

29 comments:

  1. Assalamualaikum,
    Saya dari segmen yang sama. Dah follow blog awak. Jom follow blog saya. TQ.

    http://www.semutrajin.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumsalam :)

      follow awak jugak...terima kasih...selamat berblogging.

      Delete
  2. Salam perkenalan dari segmen yang sama..^_^

    Dah follow blog sis yang cantik ni..Jom follow blog saya juga..
    http://nurkids2u.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  3. Salam perkenalan ummu hanan :)
    done following!

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yang sama :)

    http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    nice blog

    ReplyDelete
  5. #Segmen Blogger Aktif, Follow Jom
    (^_^) GOOD LUCK FOR UR CONTEST!!!

    PENGUMUMAN : GIVEAWAY TIME! GIVEAWAY PICIT VOTE [Shake n Take Mini Blender Jus]
    ------------> http://eddyboyz86.blogspot.com/2014/05/giveaway-picit-vote.html

    ReplyDelete
  6. Assalamualaikum .
    Saya datang singgah dan datang follow awak .
    http://milikallahsepenuhnya.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan.. dtg drpd segmen yg sama.. selamat bersegmen :D

    http://thinkingofthestar.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  8. as'salam, singgah follow sini dari segmen yg sama ^^ http://smileymiya.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  9. salam

    saya datang dari segmen yang sama

    http://syukurnyasihat.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  10. SAYA JOIN, YAYY

    http://mieprosalahh.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  11. salam mesra,

    datang blogwalking dari segmen yang sama,.
    all the best.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/05/13/segmen-blogger-aktif/

    ReplyDelete
  12. salam perkenalan :)

    sara singgah n follow sini.
    sudi follow kembali ya.heee

    http://afitot.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Singgah blog awak yer.. :) All the best!

    http://nadirahbtmohamad.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  14. Salam perkenalan drpd saya. Saya singgah dari segmen yang sama.
    http://alongwawaerna.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  15. akak ! link fb syira ade kat belah kanan blog syira...akak klik je yg gambar fb tuuu ^_^

    ReplyDelete
  16. salam perkenalan

    singgah dan follow dari segmen yang sama.. jemput ke blog saya

    http://www.mamamursyid.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  17. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Ade Singgah...
    Segmen Blogger Aktif
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  18. Assalamualaikum..singgah dari segmen yang sama. Maaf baru ade masa nak berblogwalking :)

    http://www.azhafizah.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete